OM

Menu

 


PRESSEOMTALE :

 


 

TIL DIN SONOBE LIGHT...

♦Da alle Sonobe Light lamper er håndværk vil der naturligt fra lampe til lampe være små varianser i papir og foldninger mv. Dette er ikke fejl, men skal ses som udtryk for at processen ikke er maskinel men gjort i hånden og derfor også en del af unikaet.

♦Lampeskærmen er foldet af et tyndt pergamentlignende papir, der i sig selv ikke er særlig stærkt. Det er de mange lag, foldningerne og selve konstruktionen der alt med til at give lampen sin styrke. Skærmen kan godt "poppe ind" under transport eller ved et kraftigt tryk. Dette går den ikke i stykker af og for at få sin oprindelige form tilbage, skal den blot trykkes på plads - se filmklip her  ►►►

 

 

 

SKIFT AF LYSKILDE  I MODEL CALA...

♦ Model Cala er en lille lukket lampe, designet og produceret med lyskilde. Lyskilden er en LED 3000K (ren hvid) med en levetid på min 15.000 timer.

♦ Ønsker du at udskifte lyskilden i Cala til eks. en dæmpbar pære eller en pære med en anden nuance, kan du her se en video som vejledning.

♦  Bemærk at udskiftning sker på eget ansvar og uden garanti for lampen. Bemærk også at skifter du til en lyskilde med en mere varm nuance (eg. 2700K) vil dette give et noget mere gult lys, da papiret i sig selv også har en varm nuance.

- se vejledning her  ►►►

 

 

 


I VÆRKSTEDET

 

♦ Sonobe Light kollektionen er designet og produceret af Charlotte Brandt på eget lille værksted.

Vi vægter:

Enkelhed i design

♦ Dansk kvalitet og godt håndværk i alle arbejdsprocesser og detaljer.

♦ At skabe det perfekte lys for det bedste velvære

Produkter skabt med hjertet af rent familiesamarbejde.


Sonobe Light v. Charlotte Brandt    -    Poppel Alle 6 2630 Taastrup DK    -    mob. +45 50577150    -    CVR: 35369562

0 varer i kurven